Ev Kedisine Sigorta Yapılır Mı?

Tüm Yazılar

Merhaba Sevgili Sigortapati.com okuyucuları😊

Bugün hepimizin evindeki neşe kaynağı olan, can dostumuz pati dostlarımız, güzel kedilerimiz için sigorta yapılabilir mi? Avantajları nelerdir? Birlikte inceleyeceğiz🐱

Öncelikle hepimiz çok iyi biliyoruz ki kedi dostlarımızın en sevdiği şey hijyendir. Temizliğe oldukça önem veren pati dostumuzun, rutin kontrollerini ve ihtiyaçlarını karşıladığımızda hiç hastalanmayacaklarını düşünebiliriz. Ama maalesef yanılıyoruz!

Genelde hasta olduklarını oyun oynamayarak, normalden fazla uyuyarak ya da iştahsızlık ile belli edebilirler fakat bazen ise acı eşiği çok yüksek olan patili dostumuzun hasta olduğunu anlamayabiliriz ya da onları ne kadar korusak kollasak da, merak ettikleri için yabancı bir cisim yutabilir, önlem almaz isek yüksekten düşme gibi korkutucu manzaralar ile karşılaşabiliriz. Bazen de sonradan gelişen, mide rahatsızlıkları, böbrek taşı, kanser gibi insani gözüken hastalık tanımlarını aslında onların da başına gelebileceğini aklımıza bile getirmeyiz. 

Tüm bunlar ve daha fazlasını korumaya almak adına yaptırabileceğimiz kedi sigortası yaptırabileceğinizi biliyor muydunuz? 

SigortaPati.com, Türkiye’nin Evcil Hayvan Sigortalarını karşılaştırmalı online sunan ilk web sitesidir. SigortaPati.com, sizin için tüm sigorta şirketlerinin tekliflerini karşılaştırıp, en doğru Pati Sağlık Sigortasını seçmenize ve satın almanıza olanak sağlar.

Ev Kedisine Sigorta Yapılır Mı?

Peki Evcil Hayvan Sigortası nedir? 

Evcil hayvan sigortaları, kedi veya köpeklerimizin başta acil sağlık olmak üzere genel sağlık problemleri veya kaza durumlarında veteriner kliniklerinde sağlık harcamalarını karşılayan yeni bir sigorta ürünüdür.

🐾Evcil dostlarımızın genel olarak muayene, tahlil, tetkik, ilaç ve ameliyat harcamalarını karşılamaktadır.

🐾Evcil dostlarımızın, 3. şahıslara ya da başkasının eşyasına zarar vermesi halinde oluşacak masrafları limitler dahilinde karşılamaktadır.

🐾Evcil dostlarımızın, kaybolması durumunda, kayıp arama ilanı ve ödül teminatı masraflarını, limitler dahilinde karşılamaktadır

En önemlisi ise bu blog yazımızda söylediğimiz, kedimizin başına gelebilecek her durumu koruma altına alabiliyor olmasıdır. Hadi gelin daha yakından bakalım 😊

🐾Zehirlenme

🐾Alerjik şok

🐾Yüksekten düşme

🐾Kanser

🐾Muayene

🐾Ameliyat

🐾Donma

🐾Tahlil

🐾İlaç

🐾Yanma/Yanık

🐾Böcek Sokması

🐾Elektrik Çarpması

🐾Boğulma

🐾Kavga

🐾Trafik Kazası

🐾Kayıp İlan Masrafı

🐾Yabancı Cisim Yutma

🐾Görüntüleme İşlemleri

🐾Kesik ve Cisim Batması

🐾Göz Yaralanması / Batması

🐾Üçüncü Şahıs Sorumluluk

🐾Isı Çarpması

🐾Zehirlenme

🐾Orta ve dış kulak iltihabı

🐾 Mide dönmesi, ülser, gastrit

🐾Bir günden uzun süren kusma ve ishal

🐾İdrar yolu enfeksiyonu, böbrek taşı

🐾Nöbet geçirme (bayılma, bilinç kaybı vb)

🐾Deri hastalıkları (kaşıntı, tüy dökme vb)

Sigorta şirketlerine göre teminat ve limitler değişiklik göstermektedir. Fakat yukarıda gördüğünüz tüm acil durumlarda ve hatta çok ciddi rahatsızlıklarında can dostunuzu güvence altına, sizi ise maddi olarak güvence altına almış olur. 

Ve tabii ki hepimiz için çok önemli olan her veterinerde kullanabilir miyiz sorusu olacaktır😊 

Pati dostumuz kendi veterinerine alışkındır, dolayısıyla kolay kolay değiştirmek istemeyeceğimiz için size yukarıda anlattıklarımız kadar güzel bir haber vermek isteriz ki; her veterinerde kullanılabilir!

Evcil Hayvan Sigortası sigorta şirketlerinin planlarına göre anlaşmalı veya anlaşmasız tüm veteriner kliniklerinde geçerli olmaktadır.

Bazı sigorta şirketlerinde tüm veteriner kliniklerinde geçerli olmaktayken, bazı sigorta şirketlerinde sadece anlaşmalı veteriner kliniklerinde geçerli olmaktadır.

Peki çok mu pahalıdır?

Şu anda rutin bir muayeneye gittiğimizde bile en az 400TL - 500 TL muayene ücreti ödemekteyiz. Hatta tahlil, görüntüleme gibi durumlar da gerekir ise bu maliyet çok daha fazla artıyor. 

Evcil hayvan sigortası fiyatları 250 TL ile 2.460 TL arasında satın aldığınız ürüne ve sigorta şirketine göre değişiklik göstermektedir.

Yıllık olarak alabildiğimiz bu sigortanın en güzel yanı ise; aylık 21 TL ile 200 TL arasına tekabül eden bir fiyatlandırma aralığında olmasıdır. 

Görmüş olduğunuz gibi can dostunuz için hem çok uygun hem de çok sağlıklı bir tercih olan ‘’evcil hayvan sigortası’’ çok önemli bir yere sahiptir. 

🐾 Birlikte çok güzel anılara sahip olduğumuz, her anımızda yanımızda olan vefalı dostlarımıza verebileceğimiz en güzel hediye, onların sağlığını önemsemek ve bizim de onun yanında olduğumuzu bilmesidir. Hepimizin bildiği üzere, iyi bir mama, iyi bir yaşam alanı, hijyen, rutin veteriner kontrolleri ve en önemlisi ise herhangi bir hastalıkta erken teşhis ile patili dostumuzun ömrünün daha uzun olmasını elimizden geldiğince sağlayabiliriz, sağlamalıyız … 🐾

Tüm teminat kapsam ve fiyatlara 7 gün 24 saat SigortaPati.com üzerinden ulaşabilir ve pati sigortanızı anında online satın alabilirsiniz.

SigortaPati.com olarak, sigortacılık alanında büyük bir tecrübeye sahip profesyonel ekibimiz, güçlü ve teknolojik alt yapımız ile tüm süreçlerde yanınızda olmaktan mutluluk duyuyoruz.

Evcil hayvan sağlık sigortası fiyat tekliflerine SigortaPati.com internet sitemizden tek seferde karşılaştırmalı olarak ulaşabilirsiniz. Sizlere samimiyet ile destek olabilecek müşteri temsilcilerimiz ile tanışabilir, merak ettiğiniz her şeyi öğrenebilir, ücretsiz destek alabilirsiniz. 

Patili can dostlarınız ile, sağlıkla kalın 🐾

SigortaPati Ekibi


Evcil Hayvan Nereden Alınır?
Bu hafta ecvil hayvan beslemek isteyen sevgili dostlarımızın evcil hayvana nereden sahip olacakların...
Devamı
Yavru Köpeklerin Temel İhtiyaçları
Değerli okuyucularımız, bu haftaki konumuz patili dostlarımızdan yavru köpekler. Bir köpek sahiplenm...
Devamı
Evde Beslenebilecek Kedi Cinsleri
Sevgili Okurlarımız,Bu hafta kedi sahiplenmek isteyen kişiler cins bir yazı hazırladık. Evde besleye...
Devamı
Evde Köpek Beslerken Dikkat Edilmesi Gereken Konular
Sevgili Okurlarımız,Bu hafta köpek sahipleri için bir yazı hazırladık. Evde köpek besleyenler için d...
Devamı